Apartenenta la Clubul Regal al Medicilor nu este doar o formalitate

Inseamna hotararea de a te angaja activ in sustinerea actului medical prin dezvoltarea si consolidarea echipelor medicale si prin realizarea unor noi proiecte medicale.

Inseamna promovarea si pastrarea unei atmosfere de colegialitate si respect in cadrul unui grup de oameni care recunosc calitatea profesionala, pretuiesc dezvoltarea continua si incurajeaza noutatea si inovatia.

Si nu in ultimul rand, membrii Clubului au acces la o varietate de modalitati de dezvoltare si recunoastere a medicilor, programe speciale si studii de perfectionare.

CERERE DE INSCRIERE IN CLUBUL REGAL AL MEDICILOR

Catre

Clubul Regal al Medicilor,

 

Subsemnatul(a)

va rog sa-mi aprobati inscrierea in Clubul Regal al Medicilor si eliberarea certificatului de membru al Clubului Regal al Medicilor in conformitate cu datele personale completate mai jos:

Pregatirea profesionala

Grad

Grad
Adresa loc de munca

(Activitate medicala / Spital platitor pentru medicii rezidenti)


localitate
Pentru adresa aleasa drept adresa de corespondenta este necesara completarea tuturor datelor (unde nu este cazul, introduceti “-“) Indiferent de adresa de corespondenta aleasa, este necesara completarea numelui localitatii pentru ambele adrese, precum si a Institutiei/Locului de munca.

* Trebuie bifat pentru a trimite datele

Clubul Regal al Medicilor asigura medicii colaboratori de confidentialitate a datelor personale.

PROPUNE UN MEMBRU PENTRU CLUBUL REGAL AL MEDICILOR

Catre

Clubul Regal al Medicilor,

 

Doresc sa propun pentru a deveni membru al Clubului Regal al Medicilor pe:

Pregatirea profesionala

Grad