Clubul Regal al Medicilor respecta dreptul la intimitate al utilizatorilor nostri. In aceasta pagina de “Politica de confidentialitate” specificam foarte clar ce tip de informatii sunt adunate si cum sunt ele folosite.

Date cu caracter personal

Clubul Regal al Medicilor specifica foarte clar locurile in care date cu caracter personal (care va identifica) sunt cerute.

Clubul Regal al Medicilor stocheaza datele cu caracter personal pe care le introduceti in formularul de abonare la newsletter. Datele personale introduse sunt folosite pentru a putea asigura o buna functionare a serviciului la care va abonati. Campurile: nume, prenume si adresa de email sunt necesare pentru a putea primi mesajele personalizate, prin email. Alte date personale pot fi solicitate pentru a realiza profilul demografic al utilizatorilor nostri.
Pentru a putea analiza mai bine cum newsletter-ele trimise sunt folosite, informatii suplimentare sunt stocate pentru fiecare newsletter trimis. Aceste date sunt asociate cu „contul” dumneavoastra.

Aceste date sunt:

  • data abonarii la newsletter
  • data dezabonarii la newsletter
  • data deschiderii (citirii) unui mesaj personalizat
  • data la care un link din mesajul personalizat primit este apasat

Pentru fiecare dintre inregistrarile de mai sus se retine si adresa IP de la care actiunea a fost intreprinsa.
Fiecare inregistrare contorizata de sistem are rol statistic si nu va fi facuta niciodata publica intr-un mod in care sa permita unor terti sa va identifice.

Datele agregate general pot fi publicate de catre furnizor.

Confidentialitatea datelor personale

Asociatia garanteaza ca datele cu caracter personal nu vor fi inchiriate, instrainate sau vandute unor terti fara acordul dumneavoastra in prealabil.

Securitatea datelor personale

Asociatia foloseste pentru stocarea datelor cu caracter personal serverele propri sau ale partenerilor nostri. Pentru a preveni pierderea accidentala a datelor, arhive zilnice (backup-uri) sunt create si pastrate securizat pentru minim 6 luni in urma. Toate echipamentele tehnice folosite de Asociatie pentru furnizarea serviciului sunt securizate si actualizate pentru a preintampina intruziunile neautorizate.

Deveniti membri

Cu scopul de a contribui la dezvoltarea complexitatii actului medical, Clubul Regal al Medicilor sustine si recompenseaza evolutia membrilor sai.

Impartasim aceleasi valori si aceeasi pasiune.