Clubul Regal

Directioneaza 20% din impozitul pe profit sau pe venit

Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit sau pe venit pentru a sustine invatarea continua, proces permanent prin care medicii trebuie sa treaca pentru ca noi toti sa putem beneficia de aplicarea in practica a celor mai noi cunostinte in domeniu: metode de diagnosticare moderne, tratamente de cea mai inalta calitate.

Misiunea noastra este oferirea de contexte educationale multidisciplinare prin care toate tipurile de cadre medicale sa se poata dezvolta. Timp de 9 ani am organizat peste 220 de evenimente cu peste 25.000 de participati din toată tara. Au fost abordate o multitudine de subiecte intr-o maniera multidisciplinara si au fost implicate atat elite ale domeniului medical din Romania, cat si din strainatate.

Pandemia provocata de virusul COVID-19 ne-a aratat ca suntem foarte vulnerabili si avem nevoie ca intregul sistem de sanatate sa functioneze cat mai bine. Un sistem functional inseamna oameni bine pregatiti gata sa infrunte boli care la prima vedere par necunoscute.

Conform noilor modificari din legea sponsorizarii companiile pot redirectiona 20% din impozitul pe profit sau pe venit in maxim de 6 luni de la termenul legal de depunere a declaraţiei anuale de impozit pe profit, respectiv a declaraţiei de impozit pe veniturile microîntreprinderilor aferente trimestrului IV.

Procedura este foarte simpla si consta in incheierea unui contract de sponsorizare la care se adauga completarea si depunerea formularului 177. Suma redirectionata urmand sa fie virata de catre uitatile de trezorerie direct catre entitatea beneficiara.

Alege sa sprijini misiunea Clubului Regal al Medicilor.

Descarca contractul de sponsorizare de aici.