Clubul Regal

Despre eveniment

Sub egida Clubului Regal al Medicilor, Asociatia pentru tulburari de somn la copii si adolescenti organizeaza a VIII-a Conferinta nationala de somnologie pediatrica cu participare internationala, ce va avea loc online+hibrid in 9-10 iunie 2022.

Manifestarea se adreseaza exclusiv profesionistilor din domeniul medical.

Pentru participarea la eveniment este necesara inregistrarea dumneavoastra prin intermediul formularului de inscriere.
Va rugam sa completati corect datele in formularul de inscriere, mai ales adresa de e-mail. Prin intermediul adresei de e-mail veti primi accesul la transmisia online a evenimentului.

Evenimentul este creditat cu 8 puncte EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania si creditat cu 8 puncte EMC de catre OAMGMAMR.
Participantii sunt rugati sa se participe/conecteze zilnic la conferinta pentru a putea beneficia de numarul de credite EMC.

In 10 iunie, evenimentul se desfasoara in format hybrid, incepand cu ora 12.30, in amfiteatrul Ponderas Academic Hospital- etajul 5. Acest format este accesibil pentru un num─âr limitat de persoane.

Accesul va fi permis doar primelor 100 persoane care si-au exprimat dorinta de participare completand formularul  de la adresa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3dE31-5ng_Za_UL9I-5lHyagwz3HEz0cknSrheh-SUwm9Fw/viewform

Coordonatorul stiintific: Sef de lucrari dr. Mihaela OROS

Termen limita de inscriere:  5 iunie 2022.

Numarul de locuri este limitat.

Pentru informatii suplimentare, va rugam, sa ne scrieti la adresa: office@clubulregal.ro

Under the auspices of the Royal Club of Physicians, the Association for Sleep Disorders in Children and Adolescents invites you to the virtual 8th National Conference on Pediatric Sleep with international participation, June 9-10, 2022

Scientific coordinator: Mihaela OROS, MD, PhD

Registration deadlines: June 5

For additional information send an email: office@clubulregal.ro.