Clubul Regal

Redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit

Schimbarea vine din implicarea fiecaruia dintre noi! Binele poate sa nu coste nimic, atunci cand iti pasa si iti doresti sa-l daruiesti.

Implicandu-te poti salva vieti. Medici pregatiti, pacienti multumiti.

Ai dreptul sa redirectionezi 3,5% din impozitul pe venit catre asociatie fara niciun cost. Facilitatea de 3,5% a fost introdusa de statul roman, hotarand ca, din impozitul pe venitul realizat in anul anterior, sa lase 3,5% la dispozitia contribuabilului.

Procedura este foarte simpla. Formularele trebuie completate, semnate si depuse la Administratia Financiara de care apartii. Nu este necesar sa scrii suma, administratia financiara va completa acest lucru pentru tine. Este foarte important ca formularul sa fie semnat.

  • Compleaza formularul 230 in cazul in care salariul a fost sursa ta de venit anul trecut.
  • Compleaza declaratia unica in cazul in care ai si alte surse de venit in afara de salariu (profesii libere – medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, cedarea folosintei bunurilor – chirii, drepturi de autor, etc.)

Redirecționeaza de acasa 3,5% din impozitul pe venitul tau, printr-un proces rapid si complet digitalizat. Dureaza un 1 minut.

Ce pasi urmez?

  • Acceseaza urmatorul link
  • Completeaza datele tale si semneaza la sfarsit pe ecran sau cu mouse-ul. Apasa butonul Trimite pentru a genera declaratia 230 și a redirecționa 3,5% catre cei care au grija de sanatatea noastra, apoi trimite-ne declaratia generata pe e-mail la office@clubulregal.ro pentru a ne ocupa noi de depunerea acesteia la ANAF.

In cazul in care se strang mai multe formulare de la colegi sau prieteni, le putem colecta noi si ne ocupam de depunerea acestora la ANAF.

Termenul de depunere a formularului 230 si a declaratiei unice pentru redirectionarea impozitului aferent anului trecut este 25 mai 2022.