Clubul Regal

Ce inseamna inscrierea in Clubul Regal al Medicilor?

Devino membrul Clubului Regal!

Taxa anuala de membru: 200 lei

Inscrierea in Clubul Regal inseamna hotararea de a te angaja activ in sustinerea actului medical prin dezvoltarea si consolidarea echipelor medicale si prin realizarea unor noi proiecte medicale.

Inseamna promovarea si pastrarea unei atmosfere de colegialitate si respect in cadrul unui grup de oameni care recunosc calitatea profesionala, pretuiesc dezvoltarea continua si incurajeaza noutatea si inovatia.

Si nu in ultimul rand, membrii Clubului au acces la o varietate de modalitati de dezvoltare si recunoastre a medicilor, programe speciale si studii de perfectionare.

Cum te inscrii?

Completezi formularul de inscriere de aici

Platesti taxa de membru. Detalii aici.

Care sunt beneficiile?

Oportunitatile de dezvoltare profesionala sunt completate de accesul membrilor Clubului Regal al Medicilor la beneficii si tratamente preferentiale: posibilitatea construirii unor echipe interdisciplinare complexe in cadrul manifestarilor stiintifice. Acces la publicatii medicale de renume, participarea la congrese interne/externe pe o specialitate relevanta in functie de activitatea in cadrul programelor Clubului, evaluata prin atribuirea unui punctaj de credite Clubul Regal al Medicilor acces echipamente medicale (in limita suportului oferit de partenerul/sponsorul Clubului)

Sistemul de credite

Despre

Sistemul de credite a fost conceput pentru a permite evaluarea activitatii de membru al Clubului, creditele Clubul Regal al Medicilor fiind acordate in functie de activitatea fiecarui membru.

Obtinerea creditelor

Creditele se acumuleaza in timp, fiecare actiune in cadrul Clubului generand un anumit punctaj. Punctajul este stabilit de catre consiliul executiv in functie de tipul si complexitatea actiunii, pentru:

  • publicarea unor articole sau a altor materiale pe site-ul clubului
  • participarea la mese rotunde, intalniri de tip share-experience
  • participarea la workshop-uri
  • organizarea echipelor interdisciplinare sau a evenimentelor stiintifice credite Clubul Regal al Medicilor

Utilizarea creditelor

Trecerea de la o categorie de membru la alta se va face automat prin acumularea unui numar minim de credite. Intrunirea punctajului prin implicarea activa si consecventa in activitatile clubului (punctaje specifice fiecarei activitati) va genera modificarea categoriei de membru astfel: aspirant > asociat.

Acumularea creditelor conduce la obtinerea unor beneficii de membru care sunt dependente de punctajul fiecarui membru.