Clubul Regal

Implica-te

Implica-te

Asociatia
Clubul Regal al Medicilor

Acum noua ani am facut o promisiune, am promis ca o sa ne implicam activ in sustinerea sistemului de sanatate prin crearea de contexte educationale pentru intreg aparatul medical.

De atunci am organizat peste 220 de evenimente, congrese, conferinte, webinarii și intalniri. Printre participantii la aceste evenimente se numara medici, asistenti medicali, kinetoterapeuti, biologi, biochimisti, chimisti și fizicieni si studenti.

Sentimentul de siguranta pe care ti-l poate oferi un cadru medical este construit prin mult efort, invatare continua si sute sau chiar mii de ore de supraspecializare. Iar recunostinta pe care o persoana o poate avea dupa ce a primit ingrijirea de care avea nevoie nu poate fi masurata.

Fie ca esti parte din comunitatea medicala si ai participat la evenimentele noastre, fie ca vrei sa sprijini cauza noastra, implica-te si fa o donatie.

Cum te poti implica?

Redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit aici

Directioneaza 20% din impozitul pe profit Detalii aici.

Unde se duc banii tai?

ASOCIATIA CLUBUL REGAL AL MEDICILOR este rezultatul unui concept inovator, o initiativa medicala care doreste reunirea elitelor medicale si schimbul de idei.

Sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Custodelui Coroanei, Clubul isi propune sa contribuie activ la sustinerea evolutiei si profesionalismului serviciilor medicale in sensul dezvoltarii complexitatii actului medical.

Misiunea principala  a Clubului este de a sprijini si recompensa evolutia Membrilor sai, dorindu-ne ca medicii de calitate din Romania sa continue sa isi desfasoare profesia in interiorul granitelor tarii.