Clubul Regal

Implica-te

Asociatia Clubul Regal al Medicilor

EDUCATIE MEDICALA PENTRU INGRIJIREA DE CARE TU AI NEVOIE


Ce ne-am propus

Credem ca succesul medicinei sta in colaborare. De aceea, promovam un mediu in care medicii lucreaza impreuna, impartasind cunostinte si experiente pentru a oferi ingrijire completa si personalizata pacientilor. Prin educatia continua a medicilor si promovarea multidisciplinaritatii, construim un cadru in care fiecare medic sa-si dezvolte constant cunostintele si abilitatile. Astfel, tratam fiecare pacient ca pe un intreg, nu doar ca pe un set de simptome.

Oferim medicilor oportunitati de a ramane in tara, oferindu-le acces la cele mai recente inovatii si cunostinte din domeniu. Datorita medicilor bine pregatiti si informati, chiar la noi in țara, pacientii simt ca beneficiaza de cea mai buna ingrijire posibila.

Prin donatia ta, sustii dezvoltarea profesionala a medicilor din Romania, oferindu-le acces la supra-specializari esentiale pentru imbunatatirea continua a serviciilor medicale din tara noastra.

Doar impreuna, putem construi societatea in care ne simțim bine sa traim, o societate in care fiecare dintre noi se simte in siguranta si bine ingrijit.


MISIUNE

Ingrijirea pe care te poti baza

O comunitate de medici unita, pregatita sa invete si sa se dezvolte constant pentru siguranta pacientilor. Sunt doar cativa dintre pasii necesari pentru a pune bazele unui sistem ideal de sanatate.

Ce am construit?

220

de congrese, conferinte, webinarii și intalniri

25.000

partipanti din sistemul
medical romanesc

1.1876.000

de lei investiti in sponsorizari pentru participari la evenimente stiintifice medicale

416

medici sponsorizați pentru a
urma specializari in afara tarii.


Solidari în fata crizelor umanitare

Clubul Regal al Medicilor si-a adus contributia în situatii de criza, oferind sprijin prin decontarea de servicii medicale si aprovizionarea cu medicamente sau produse sanitare extrem de necesare.

In urma tragediei de la Colectiv, ne-am implicat in sprijinirea a 7 pacienti si familiile acestora, oferind medicamente, materiale sanitare si ingrijire medicala adecvata.

Total donatii pacienti Colectiv

317.774 lei


Pe durata pandemiei de COVID-19, Clubul Regal al Medicilor a sprijinit spitalele din prima linie, donand teste si echipamente necesare. Prin contributiile primite de la companii si donatori individuali, organizatia a oferit 12.700 de teste gratuite catre 60 de spitale publice si peste 21.300 de materiale sanitare.

Totalul sponsorizărilor in lupta impotriva COVID-19:

3,657,556 lei


Sponsorizarile adunate de Clubul Regal al Medicilor pentru criza umanitara din Ucraina au fost alocate serviciilor medicale oferite refugiatilor ucraineni in perioada mai-octombrie 2022. Prin acest efort, am participat la acordarea a peste 500 de consultatii si alte servicii medicale gratuite.

Total sponsorizari primite si redirectionate:

Peste 390.000 lei

De ce sa te implici?

Siguranta ta si calitatea serviciilor medicale cresc inzecit cu fiecare ora de specializare – cu alte cuvinte, stii ca esti pe maini bune. Un medic informat este unul in care poti avea incredere, un profesionist capabil sa ofere servicii medicale la standarde europene, oriunde pe teritoriul Romaniei.

SCHIMBAREA INCEPE CU TINE.

Implica-te acum.

Stiai ca ajutorul tau nu costa nimic? In locul unei donatii efective, poti alege sa redirectionezi 3,5% din impozitul pe venit sau 20% din impozitul pe profit, o parte din suma pe care compania ta o plateste statului. Afla mai mult despre modurile in care poti contribui la misiunea Clubului Regal al Medicilor.

Doneaza cu cardul

Poti contribui o data sau in fiecare luna, pentru o luna sau oricate ti-ai dori, cu orice suma alegi.


Redirectioneaza 3.5%

din impozitul pe venit. Completeaza si semneaza formularul 230 exclusiv online.


Redirectioneaza 20%

din impozitul pe venit sau profit al companiei tale. Vei plati aceasta suma oricum, sub forma de taxe, nu preferi sa stii pe cine ajuta acesti bani?

Unde se duc banii tai?

Proiectele noastre se adreseaza specialistilor medicali sau celor in formare, din diverse specializari. Cu fiecare activitate dezvoltata punem accent pe:

  • Diversitatea informațiilor prezentate;
  • Multidisciplinaritate – șansa de a dezbate patologii in adevarata lor complexitate.
  • Tratarea simptomelor prin crearea unui sistem suport interconectat;

Printre cele mai importante evenimente pe care le organizăm și care reunesc anual sute de speciațiști se numără:

Congresul Multidisciplinar “Impreuna Construim Excelenta”

Congresul Multidisciplinar Împreună Construim Excelența este o întâlnire relevantă la nivel global. Congresul adună specialiști din toate lumea care se implică activ în transformarea sistemului medical din România, prin contribuția în procesul de învățare continuă a medicilor români. Despre valori comune, soluții practice, inovație și formare în sănătate.

20+ specialități implicate:

Obstetrica – ginecologie, chirurgie generala, imagistica, medicina de laborator, gastroenterologie, ORL, oftalmologie, pediatrie, neonatologie, biologi, asistenti medicali, biochimisti, fizio-kinetoterapie.

20+ specialități implicate:

Coordonatori stiintifici:

Prof. Univ. Dr. Catalin COPĂESCU

Conf. Univ. Dr. Dan Ioan ULMEANU.

Conferința de Somnologie Pediatrica

Un proiect cu o istorie de 10 ani, unic in Romania, ce are ca scop abordarea multidisciplinara a pacientilor pediatrici. Ca prioritate: informarea medicilor asupra importantei somnului cat si patologia de somn; modalitati de diagnostic si reperarea ultimelor noutati / solutii in domeniu.

Unicitate in abordare:

Aceastră conferinta se remarca prin implicarea unei game variate de specialitati si discutarea patologiilor prin prisma fiecarei specialitati implicate.

Coordonator stiintific:

SL Dr.Mihaela Oros

Conferinta Nationala de Medicina de Laborator cu Abordare Multidisciplinara

O conferinta deja aflata la a doua editie ce are ca scop promovarea medicinei de laborator si popularizarea importantei analizelor in medicina de preventie. O abordare multidisciplinara ce exploreaza o gama variata de specializari, prezentand diferentele dintre teorie si practica, actualitatile din domeniu si exemple practice.

Top specialitati implicate:

Medicina de laborator, pediatrie, obstretica-ginecologie, endocrinologie, oncologie, hematologie, medicina interna, pneumologie, ORL, neurologie, psihiatrie, medicina de familie.

Coordonator stiintific:

Dr. Andreea ALEXANDRU

Împreună pentru inovație și excelență

Implica-te

Asociatia Clubul Regal al Medicilor