Suntem onorati de increderea si sustinerea primite din partea Casei Regale a Romaniei, Colegiului Medicilor din Romania si Retelei private de sanatate REGINA MARIA.

Recunoasterea primita din partea acestora ne intaraste angajamentul de a reuni elitele medicale din Romania in sensul dezvoltarii complexitatii actului medical prin consolidarea unor echipe medicale de exceptie.

Casa Regala a Romaniei

Familia Regala a fost intotdeauna un model in momentele cheie din istoria Romaniei, sustinand neconditionat valori precum responsabilitatea, dezvoltarea, generozitatea si loialitatea.

Clubul Regal al Medicilor isi desfasoara activitatea sub Inaltul Patronaj al Casei Regale a Romaniei, fiind recunoscatori pentru cinstea primita prin purtarea titulaturii si insemnului Regalitatii.

Colegiul Medicilor din Romania

Clubul Regal al Medicilor beneficiaza de sustinerea Colegiului Medicilor din Romania, organizatie care este intru totul dedicata dezvoltarii continue a serviciilor de sanatate prin supravegherea exercitarii profesiei de medic si apararea drepturilor membrilor sai in toate sferele de activitate.

„O asemenea initiativa ar trebui sa ne incarce de energie si de speranta. Ea poate transmite catre societate un cu totul alt mesaj si care vine sa redea macar o farâma din demnitatea pe care medicii ar trebui sa o aiba. Ma bucur ca este un Club Regal pentru ca asta ne obliga si pe noi sa ne raportam la standardele Casei Regale” (Prof. Dr. Vasile Astarastoae, presedintele Colegiului Medicilor din România).

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA

Clubul Regal al Medicilor se bucura de sprijinul Retelei private de sanatate REGINA MARIA,
care este devotata excelentei serviciilor oferite, intr-un efort de imbunatatire a infrastructurii
medicale, a calitatii profesionale a personalului si a relatiei de respect si daruire pentru fiecare
pacient.
„Consideram aceasta initiativa un angajament fata de medici si comunitatea din care facem
parte, de a ridica standardul de calitate si profesionalism pentru serviciile de sanatate in
România. Este un angajament pe care il vom sprijini cu incredere.” a declarat Fady Chreih,
Director Executiv Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA.