Despre simpozion

Clubul Regal al Medicilor va invita la simpozionul cu tema “Alaptarea in contexte medicale diferite” ce va avea loc pe 20 martie 2020, la hotel Ramanda Nord, strada Daniel Danielopolu nr 44A, sector 1, Bucuresti.

Evenimentul este dedicat medicilor, asistentilor medicali si consultantilor in alaptare, viitorilor parinti si parintilor.

Evenimentul este creditat cu 7 puncte CERPS si 5 puncte EMC (OAMGMAR).

Coordonator stiintific: Catherine Watson Genna, BS, IBCLC

Termen limita de inscriere: 2 martie 2020

Numarul de locuri este limitat.

Taxa de participare este 610 lei.  Plata se face prin payU sau prin OP in contul asociatiei.

Se acorda 20 % reducere pentru fiecare persoana, pentru minigrupuri formate  din 4 persoane.

In acest caz, plata se face prin OP in contul RO09 BTRL RONC RT02 2771 6501, Banca Transilvania- Asociatia Clubul Regal al Medicilor (va rog, mentionati-“minigrup”)

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne scrieti la adresa: office@clubulregal.ro

Program

Lector

Catherine Watson Genna este IBCLC si cercetator in domeniul lactatiei, cu o experienta impresionanta si cu un impact fantastic in formarea specialistilor si a personalului medical din intreaga lume. Are un interes deosebit pentru influentele anatomice, neurologice si genetice asupra abilitatilor de supt ale bebelusilor, scrie lucrari stiintifice si tine conferinte internationale pe aceste teme. Cercetarile ei includ folosirea ecografiilor si auscultarii cervicale pentru a studia suptul si coordonarea supt-inghitit la bebelusii cu anchiloglosie (fren lingual scurt), dar si aspectele biomecanice ale procesului de alaptare.

Detalii: http://www.cwgenna.com/

Taxa de participare

610 lei

Inscrie-te

Evenimentul a fost amanat.